Familiebedrijf

Bouwman’s loonbedrijf is een familiebedrijf dat is opgericht in december 1948 door Cor Bouwman senior in Westbroek. Er werd begonnen met kleinschalige activiteiten zoals maaien en ploegen. Toen in 1966 de oudste zoon Arie is mee gaan werken zijn de werkzaamheden uitgebreid waarna jongste zoon Marco in 1981 ook in het bedrijf werkzaam werd. Arie en Marco hebben het bedrijf samen verder opgebouwd en in 1996 verhuisd naar de huidige locatie aan de Kerkdijk 70 te Westbroek.

In 2005 is Bernard in het bedrijf komen werken en heeft vanaf 1-1-2018 het gehele loonbedrijf overgenomen. Samen met zijn partner Jolanda heeft Bernard de dagelijkse leiding over het bedrijf. Arie en Marco zijn allebei nog steeds werkzaam in het bedrijf.

Uitgebreid

Al 70 jaar op dezelfde centrale plek , precies tussen Utrecht en Hilversum, Wat begonnen is als een agrarisch loonbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een loonbedrijf dat naast de agrarische werkzaamheden ook bemande grondverzetmachines verhuurt en werkzaam is in de aannemerij.

Kwaliteit

Met 10 man personeel in vaste dienst met ruime ervaring en een vaste pool ZZP-ers werken wij dagelijks om onze klanten naar tevredenheid te helpen. Door te werken met dezelfde mensen die beschikken over gebiedskennis en de klanten begrijpen streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit is hierbij erg belangrijk om soms dag en nacht de werkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Vraag naar de mogelijkheden

tel: 0346-281369 of info@bouwmansloonbedrijf.nl

certificaat
Entreeding
facebook